Sedutan Filem Filem Terbaru 2014 [Full-List]

Koleksi sedutan filem filem Hollywood yang bakal/telah ditayangkan dipawagam pada 2014.

47 Ronin , 300 Rise of an Empire , Captain America The Winter Soldier , Grudge Match , Hercules The Legend Begins , Homefront , I Frankenstein , Jack Ryan Shadow Recruit , Lone Survivor , Mortal Kombat Legacy II , Need For Speed , Non-Stop , Pompeii , Robocop ,Seventh Son , The Elder Scrolls , X-Men Days of Future Past


Dari kaca mata admin filem pada tahun 2014 ini lebih kepada filem lagenda, aksi dan pertempuran. Mungkin inilah selera pembikinan filem pada era tahun ini. Jika dahulu kita hanya boleh menonton filem yang dibenarkan oleh FINAS. Akan tetapi dengan adanya ruang langit terbuka. tidak mustahil kita boleh menonton walaupun ia tidak diluluskan di Malaysia.


Admin berminta nak ulas sedikit tentang peranan filem ini dan apakah aplikasinya didalam masyarakat dunia khususnya.

Ada orang menonton filem sekadar riadah bersama keluarga, pastikan para ibu bapa tidak bertindak terlalu terbuka membiarkan anak anak anda menonton filem yang bukan taraf pemikiran mereka kerana ia mungkin membawa kepada keadaan yang sukar dikawal, maklumlah anak anak ini suka meniru..kalau dulu tahun 90an kanak-kanak dijamu dengan gaban dan seumpamanya.

Dan tak lupa filem adalah alat propaganda yang sangat halus dan licik. mungkin kita tidak menerima hakikat tetapi kisah yang digarap reka-rasa ini bakal mengizinkan pemikiran kita untuk menerima mesej yang cuba disampaikan oleh “tangan tangan ghaib”

Wallahualam..

Walaupun tidak banyak kebaikkannya menonton filem seperti tetapi ianya tetap menjadi santapan hari cuti anda! Enjoi this video’s

*teruja admin nak tengok filem ROBOCOP dan Need For Speed. aum auuumm…
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*