Senarai Penuh Tentera Maya DAP

Terdahulu TaipanMASTER dedahkan 200 Senarai nama jentera komunis cyber pakatan haram yang gelarkan diri mereka Red Bean Army ! 200 anggota yang bergaji tetap serendah RM3000 dan 99% adalah belia Cina.


Enam tahun di asuh, di ajar, di doktrinkan agar matlamat jadikan golongan muda benci kepada Kerajaan BN dengan pelbagai fitnah dan mereka juga d tugaskan untuk menyerang siapa saja tokoh politik, tokoh perniagaan maupun ikon hiburan yang tersohor yang menyokong dasar Kerajaan BN.

Tokoh penganut Buddha juga di serang dan di permalukan !
Jumlah perbelanjaan yang d ambil dari wang rakyat dari negeri Selangor dan Pulau Pinang, minima elaun RM 1.5 Juta sebulan tidak termasuk sewa d Komtar dan Hotel Concorde KL.

Jumlah itu juga tidak termasuk 2000 orang yang d tempatkan d setiap negeri dan mereka juga d bayar gaji khas mengikut kepakaran masing-masing.

Ada yang mahir dalam bidan audio video, ada yang pakar dalam superimpose foto, ada yang pakar godam dan yang paling rendah gajinya adalah yang jadi tukang klik ‘like’ atau ‘dislike’ video Youtube dan tukang komen sama ada menyerang blog atau portal pro BN dan tukang komen memuji artikel yang keluar dalam portal dan blog-blog tertentu milik mereka !
Maka tak hairanlah kalau dalam sekejap video yang mereka lancarkan d Youtube mendapat jumlah ‘view’ atau jumlah pelawat yang ramai. Mereka ada jentera khas yang ada berpuluh akaun bagi setiap individu.

Saikologi jumlah pelawat dalam mana-mana portal atau blog kononnya artikel mereka mendapat sambutan rakyat terutama pelayar ‘berita internet’ ini berjaya !
Senarai nama lengkap tersebut akan didedahkan dalam masa terdekat bagi membolehkan pihak berkuasa menjalankan siasatan, memburu serta mengambil tindakan terhadap mereka yang menjadi pencacai aka anjing upahan ini. [Artikel Penuh]


للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*