“SHAMSIDAR PEREMPUAN SUNDAL DAN JALANG!!!” – W. Azizah

Puak² LGBT !!!

” Kenapa ketika itu dia sanggup menggelarkan Shamsidar dengan gelaran seburuk itu? Jadi saya cabar Wan Azizah jawab soalan cepu emas ini.”


Kebelakangan ni bergema balik nama Shamsidar Taharin. Sape dia pompuan ni? Macam pernah dengar….oooo ok ok Shamsidar Taharin isteri Timbalan Presiden Pkr Azmin Ali. Masa 1998 namanya dah FuFULAR selepas tersebarnya buku 50 Dalil Kenapa Anwar Ibrahim Tidak Boleh Jadi Perdana Menteri oleh Datuk Khalid Jafri.

Sikit mengenai latar belakang Shamsidar…Bapanya Taharin Idris berasal dari Perak dan merupakan seorang GURU di sebuah sekolah rendah.
Shamsidar berkenalan dengan Azmin ketika menuntut di Universiti Minnesota Amerika Syarikat. Sekembalinya Azmin ke Malaysia pada usia 23 tahun, dia diletakkan di Pejabat Perdana Menteri sebagai Pembantu Khas Dr Mahathir Mohammad.
Ok…itu sikit sebanyak tentang Shamsidar…habis tu? Apa yg FOFULARnya? Jeng….jeng…jeng! Shamsidar di’kenalpasti’ menjadi ‘gundik’ Anwar. Op…op ini bukan aku yg kata….kawan baik Anwar eh! Silap…BEKAS kawan baik Anwar, alaaaaaa dulu partner main tennis…main tennis tau bukan main benda lain…ahaks! BEKAS kawan baik Anwar Datuk S. Nallakaruppan yang kata.
Sebab pe? Sebab Datuk Nalla le yang jadik drebarnya si Shamsidar guna keta Daimlernya anto si Shamsidar menyedap ngan Anwar di Tivoli Villa Bangsar….Datuk Nalla lebih dari tau ler…..siang malam dengan Anwar, sib baik tak dipanjat dek Anwar plak…hahahahaha adessssss!
Alih2 sekarang Anwar suda saman Datuk Nalla laaaa..100 juta wooooooo…ok la. Datuk Nalla says…NO PROBLEM! Saya panggil 10 saksi…ammak! Salah sorangnya…SHAMSIDAR. Mengelabah puyuh ko Nuar! Pesal? Takuuuuttttt? Kehkehkeh…
Ada lagi satu bab very de interesting…pasal Kak Jijah. Dipahamkan Kak Jijah cukup bengang dengan Shamsidar ni. Ade ke patut Kak jijah gelarkan Shamsidar ni PEREMPUAN SUNDAL dan JALANG? Walaweeeeeiiiii! Dasat! Dasat! Agak2 korang la kan…kenapa ek?
Kome pikio le sendiri…hehe

I rest my case….

Thank:  Ina Muzaffar

Ahli perniagaan, Ummi Hafilda Ali mencabar Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Dr. Wan Azizah Ismail supaya mempertahankan keperibadian Shamsidar Taharin jika benar isteri Timbalan Presiden PKR itu difitnah melalui pendedahan beliau dan Senator Datuk S. Nallakaruppan baru-baru ini.

Dalam nada sinis, Ummi Hafilda turut bertanyakan kepada isteri Datuk Seri Anwar Ibrahim itu siapa yang dimaksudkannya apabila menyebut ‘perempuan sundal dan jalang’.


Beliau berkata, gelaran yang pernah digunakan oleh Wan Azizah itu bukan sesuatu yang rahsia malah kerap digunakan dalam perbualan bersama bekas Ahli Parlimen PKR, Zulkifli Nordin dan bekas pemandu Wan Azizah, Azizan Abu Bakar.


“Kenapa ketika itu dia sanggup menggelarkan Shamsidar dengan gelaran seburuk itu? Jadi saya cabar Wan Azizah jawab soalan cepu emas ini. Adakah Shamsidar seorang muslimah sejati yang telah difitnah sebegitu zalim? SUMBER: anwaraidc & kapas-marang
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.