Si Bodoh Seronok Sensasikan Isu Bazar Ramadhan

Pada aku isu bazar tu hal kecik..yang hina Islam tu lebih utama!!! Pandai kafir-munafik DAP hanyutkan umat Islam!!!

Inilah dia sisi sebenar cibai bernama Vivian yang telah menghina Islam dan Melayu. Macai Pas mendakwa Vivian ini hanyalah nama ciptaan cywarian kerajaan. Tapi hakikatnya Vivian adalah seorang manusia cibai pendokong DAP yang ingin membuang terus orang Melayu dari bumi bernama Malaysia.
Kenapa macai Pas yang kononnya menyokong Islam tetapi tetap membela parti yang secara terang menolak Islam. Apa sudah jadi dengan Pas, bermusuh dengan saudara seagama tetapi berpeluk cium dengan kafir laknatullah ??!!!
Penyokong Pas bangga kerana pakatan berjaya menambah kerusi diparlimen namun mereka tidak sedar sebenatnya Pas hanya menang 21 kerusi daripada 73 kerusi yang mereka bertanding. Kurang 2 kerusi berbanding PRU 12. Sedangkan kerusi DAP bertambah 10 kerusi. Mereka silap jika mereka kata Pas kuat. Sedarlah Pas hanyalah penyumbang kepada keruntuhan kuasa Melayu Islam di Malaysia.
Berbangga lah wahai orang Pas kerana berjaya meruntuhkan negara sendiri – Lina Ina


Ada yang mendakwa terdapat gambar palsu yang diberi kepada blogger pro kerajaan sehinggakan kita lupa akan isu yang sepatutnya dibawa ke muka pengadilan. Dimanakah sebenarnya tujuan asal?Join sama-sama menari fitnah atau membetulkan keadaan?Betina Vivian pelcaur singapura yang mengkritik Malaysia dipandang sepi dan malah dipertahankan oleh segelintir orang Malaysia sendiri, pelik..
Isunya bukan sebab Malaysia dihina sebab orang-orang kerajaan sendiri tak pernah nak heran atau kisah hina agama, hina pemerintah dan hina Nabi yang dicanangkan oleh pelampau DAP mereka-mereka berani menghina kerana bukan lagi asing dalam Malaysia ini terutama dari mulut si Ngeh, Nga dan Patrik Teo. 
Apa jadi pada suspek gambar pemimpin kita dipijak dan dihina? Apa jadi pada Patrik teo? Apa jadi pada Ambige?Apa jadi pada Nizar dan Anwar biadap pada sultan?

Tak jadi apa-apa sebab pro kerajaan sibuk provoke isu bazar tu padahal itu dalam bidang kuasa kerajaan negeri. mana yang perlu kerajaan kekalkan biar la. 
Gambar ini didakwa palsu oleh penjilat DAP dan gambang ini dicanang dek pro kerajaan….
pro plak mengelupur nak update! Mereka bagi umpan..kita lak telan ramai-ramai…

MEREKA TAK TAKUT SEBAB DEPA KEBAL..??
KERAJAAN SENDIRI TAK BERANI DENGAN MEREKA??
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*