Siapakah Little Ambiga????



“Planet Of The Apes” Capter 1:

Pada 11 Disember Daengselili(DS) telah mendedahkan satu video yang bertajuk Ambiga pencetus anarki di Malaysia, Didalam perdebatan itu adalah president SW1M Sharifah Zohra Jabeen Syed Shah Miskin dan seorang remaja acuan ‘king anarki’ di Universiti Utara Malaysia(UUM). Miz Bawanie atau dikenali Little ambigai oleh rakan² UUM ini mempunyai pertalian darah dengan THE KING OF ANARKI MALAYSIA


 Beliau dikatakan adalah alat kepada parti DAP dan PSM yang meracun pemikiran pelajar UUM dan ternyata pelajar UUM tidak temakan dengan dakyah sosialisnya bilamana beliau telah ditendang keluar (Kick-out) KALAH didalam pilihanraya kampus September 2012 lepas. Kalian tahu tentang parti PSM?[SINI]




DS rasa terpanggil lak nak nak siasat siapa la minah ine, tak disangka-sangka, ternyata apa yang diperkatakan oleh rakan² UUM benar, Minah ine memang penyokong kuat PSM & DAP..choiiiiiiiiii!!!!! No wonder la dia sanggup perbodohkan dirinya dikhalayak 3000 Peserta Forum yang dianjurkan SW1M, Kesian “Bawal ni” 



Ini sekeping “webbanner” yang DS copy dari facebook si bawal ni…guys u all leh nilai logo dan call siapa penganjur tu…Kompom la ini alat sosialis, tanpa segan silu menyerahkan bontot menjadi pencacai hahaha…tapi dikhabarkan berapa kerat jek yang join forum tu..silap² bukan cerita pasal enviroment, politic & bla bla bla tu..





Ini sehelai flyers yang terpampang muka bawal, rajin dia buat hal dalam UUM. Belajar kasi abis dulu adik, kesian mak ayah duk hantar pergi UUM alih² itu yang kau buat..adoiyai..Kalau dah perasan bagus sangat buat pe kau duk gegeh duk UUM tu??




Nah ini buah tangan untuk korang…amek amek amek…
PEBANGKANG!!!!!!!JANGAN RACUN SISWA SISWI MALAYSIA!!!!!! Now, DS terbaca status FB Sharifah Zohra Jabeen Syed Shah Miskin dikatakan kolot plak bilamana beliau menentang ambiga yang mengecam LGBT dan penyokong pemikiran songsang seperti si bawal tu.

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

12 Comments

  1. perasan bagus? budak tu tak perasan bagus pun.. dia cuma bersuara tentang isu pendidikan percuma untuk pelajar2 di malaysia.. rasanya itu bukan satu benda yang salah. lagipun dalam sesi Q&A.

  2. you the owner of the blog,
    do some more research about Bawani.
    the stupidity is on Sharifah with her full of bullshit ideas rather than the latter whose give facts.

    you the owner of the blog,
    we do not want to have people like you coz we want to change, to benefit, to clarify the citizens that impossibility may come to possible if there's support and encouragement from we,us. together we stand!

    stop play with the politics la wey. shame on you!

  3. you the owner of the blog,
    have done a brilliant job! What Sharifah said is something to think about. People who uses their brain will actually realized what she said was true and not some 'bullshit ideas' like some people claimed it to be. (why do these type of people are always emotional? always using negative words, 'bodoh','bullshit',"wtf","asshole" why are you guys so full of hate?"

    Anyway, I completely agree with Sharifah statement than these people had been DOCTRINE and they need to help themselves by questioning back their belief on this matter. They want changes, but they don't even know what changes they want. If changes came out from people full of anger, full of hate, then what good does it brought us?

  4. Spe yg kena doktrin sebenarnya?
    Kami yg lantang memperjuangkan hak kami atau korg yg xabes2 membodohkan diri sendiri dgn terima jer bulat2 pemimpin korup dan hancur?
    Terang2 lagi yg korg ini menolak dan membunuh demokrasi kebangsaan!
    Kami mahukan lebih pilihan bukan setakat coke & pepsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*