Sofea Hana Hackers Mental Terganggu?!

Betapa kejinya manusia hari ini berpelakuan sepeti orang yang tidak bertamadun inilah hasil dari permikiran anarki yang kononnya undang-undang tidak dapat menyentuh mereka kononnya, Bayangkan anak cucu kita bakal hidup dalam keadaan sebegini? 

Aku bukan berkata semua penggodam itu tidak baik tetapi tujuan si Sofea ini adalah suatu tindakkan yang sangat bodoh dan boleh dikelaskan tidak bertamadun, bongkak dan TIDAK menunjukkan semangat hidup didalam negara Malaysia Sistem Demokrasi Berparlimen di bawah pentadbiran Raja Berperlembagaan. Harap pihak berkuasa menjatuhkan hukuman yang setimpal dari perbuatan beliau yang mencabar undang-undang negara ini.Tidak kiralah dia dari penyokong pembangkang ataupun kerajaan!!!!!!
Kuala Lumpur – Seorang penggodam komputer yang dikenali sebagai Sofea Hana yang telah diburu Pihak Polis kerana memfitnah Datuk Seri Najib meletak jawatan akhirnya ditangkap di sini, kata polis Bukit Aman petang tadi.
“Apabila ditanya apa yang dilakukan dengan website tersebut, dia menjawab godaman itu sekadar suka suka ,” kata Timbalan Ketua Polis Bukit Aman, Datuk Azhar Othman Yaakub.
Menurutnya, pihak Suruhanjaya telah mengambil tindakan drastik atas dakwaan memfitnah keterlaluan ke atas Datuk Seri Najib. Menurut sumber, Sofea Hana telah deactivate akaun facebook beliau http://www.facebook.com/sofea.hana.9 selepas mengetahui identitinya sedang dicari pihak berkuasa.
BIADAP!!!! INIKAH SALAH SATU PERBUATAN BELIAU?????
“Dia telah menggodam lebih dari 10 website kerajaan malaysia atas dasar politik. Terdahulu beliau telah mengupload video pendakwah bebas, Ustaz azhar idrus atas dasar politik,” tambah ketua polis tersebut.Wanita itu Ditahan di lokasi kediaman beliau petang tadi.. – credit

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*