Syiah Ugut Musnahkan Mekah Dan Madinah?!DIBAWAH INI ADALAH TRANSLATION DARIPADA VIDEO DIATAS… 

Akhirnya terkeluar sendiri dari mulut Syiah Hizbusyaitan al dajjal. Jurucakap Syiah mendedahkan rancangan mereka untuk menyerang Mekah!!
“Faiz Shakir”,salah seorang jurucakap Hizbullah secara langsung dalam sebuah rancangan tv di OTV:

“Hisbullah tidak dapat dimusnahkan,ianya yang terkuat dikalangan negara-negara Arab, lebih kuat dari empayar-empayar diseluruh dunia dari segi ekonomi,ketenteraan dan sosial,apa yang kamu fikir?

Kami tidak takut dengan ancaman Bandar Ibn Sultan ( seorang petra arab saudi yang mengancam untuk menyerang Bashar) malah Saudi sekalipun dengan seluruh kekuatannya, dari raja mereka hinggalah kepada rakyat mereka yang terakhir,mereka fikir mereka siapa? Jika mereka mengebom Qasiun Damsyik (tempat dimana kekuatan Bashar pada paras maksimum),kami akan menyerang Mekah dihadapan kepala mereka sendiri.

Wartawan: “Mekah? Bukankah itu tempat suci bagi mereka?”

“Faiz Shakir”: Biarkan aku bercakap,aku tidak kisah semuanya lagi,ini adalah fakta, kami akan memusnahkan Mekah dan Madinah,dan juga Jeddah dan Riyadh dengan mereka semua yang ada dan tinggal dalam bandar-bandar ini, ini adalah fakta strategi. Kewujudan kami lebih penting dari ‘batu-batu’ dan ‘bukit-bukit’ mereka.

Wartawan: (masih lagi dalam keadaan terkejut!!) Siapa yang akan memusnahkan Mekah? Iran? Syria? Hisbullah?? Tempat itu adalah tempat suci bagi mereka!!!

“Faiz Shakir”: Aku tidak akan mendedahkannya,tapi jika mereka mengancam kami,kami tahu bagaimana untuk membalas ancaman itu”.

Masihkah Syiah dikatakan sebagai sebahagian dari Islam setelah apa yang mereka katakan ini?? Moga penganut syiah malaysia celik mata & hati..kembali kepangkal jalan. – Malayan Fighter

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*