Taktik Terakhir PAS Menjelang Esok #PRKRompin #Rompin #BN4Rompin

Esok, Berlansungnya Pilihanraya Kecil Parlimen P.091 Rompin yang mana hari ini adalah kemuncaknya para jentera parti melakukan tugas tugas kempen.

Dari sumber DSR yang dikeluarkan rakan blogger JAWABER6, yang mana dalam dakwaan beliau adanya rancangan menghalang para pengundi khususnya dari pengundi dikalangan orang Asli Rompin akan dipesongkan hingga gagal untuk membuang undi terutama mereka mereka yang dikesan akan mengundi Barisan Nasional.

Dakwaan ini berasas ini adalah kerana berdasarkan jumlah kenderaan pengankutan  (bas/van) pertugas jentera luar Pakatan yang ada di Rompin banyak disini dan akan ditempatkan ditempat tempat strategik esok.Kenderaan ini akan digunakan untuk membawa pengundi pengundi ke pusat pusat membuang undi akan tetapi akan dipesongkan (kemungkinan besar gagal untuk membuang undi dengan alasan bas rosak atau sesat).

PAS sudah merasakan bahang kekalahan disini, walaubagaimanapun jentera jentera PAS disini akan menghalalkan apa jua cara keji untuk merosotkan jumlah yang keluar mengundi terutama pengundi Barisan Nasional.

*MOHON PERINGATAN KEPADA SEMUA*

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*