Tan Sri Isa Samad Penyamun?!

Satu tamparan hebat kepada pengendali blog yang menyokong Isa Samad sebagai calon Naib Presiden UMNO Malaysia.


Aku blog walking terpandang satu artikel dari para sahabat blogger dari puluhan blog feed yang aku ikuti mengunakan Goggle Chrome. Apa yang diperkatakan oleh bloger tersebut ada kebenaranya cuma yang admin sedikit tidak senang berkenaan statemen “PENYAMUN DAH KENA TIPU DENGAN PENYANGAK” ianya terlalu berat untuk admin menelannya walaupun admin hormat akan kedua-duanya (blogger tersebut & Tan Sri Isa Samad).
Admin bersikap terbuka dalam hal ini, mungkin penulis blog penyokong tersebut masih baru dan mentah dalam dunia bloging (termasuk aku) sehingga melakukkan satu kesilapan kecil yang tidak perlu diperbesarkan hingga melibatkan kata kata yang tidak enak terutamanya kepada pemimpin UMNO sendiri.

Jika blogger tersebut tidak senang akan kenaifan blog penyokong Tan Sri Isa Samad, tidak perlulah dihukum sedemikan rupa.
Admin tidak berusaha untuk coverline atau bodek, cuma admin rasakan pemilihan ini adalah lambang UMNO cukup demokrasi untuk dijadikan contoh kepada parti lain terutama kepada pembangkang untuk meneladaninya..Bukankah kita bertanding cara/macam adik beradik kan?!
Admin juga biasa/kerap melakukan kesalahan dalam berblogging dan admin juga memohon maaf atas 
teguran ini jika. :3

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*