Tun Mahathir Meninggal?!

Akaun Facebook Palsu Penyokong Kerajaan : Penyokong Amno


Menulis : Bekas Perdana Menteri Malaysia iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad dilaporkan telah meninggal dunia pada jam 5.24 minit petang tadi waktu tempatan kerana serangan jantung .Beliau rebah di Perhimpunan Umno di Negeri Johor yang diadakan di Muar petang tadi..sehubungan itu ,negara akan berkabung 2 hari bagi menghormati Allahyarham Tun Dr Mahatahir .difahamkan juga PilihanRaya Umum juga akan dilewatkan sedikit tarikhnya..Innalillah .AlFatihah.

Moral untuk perbuatan seperti ini menampakkan kedengkilan akal dan kebodohan tahap maksimum penyokong pembangkang yang rata-rata kecewa dengan diri sendiri sehingga tergamak menyampaikan berita palsu sedemikian rupa. Kini mereka bergerak dalam fomasi sesumpah yang dipraktikan oleh Anwar Ibrahim. Aku berani menyatakan pembangkang kali ini kehabisan isu dan sanggup berbuat apa saja untuk memporak-perandakan negara Malaysia.

Mohon kalian semua berhati-hati dengan orang/ID Facebook yang kita tengok ini dan mungkin beratus² ID Palsu yang bakal terbit dan sedia ada untuk meracuni pemikiran penyokong kerajaan khususnya pengundi muda. Maklumlah pencacai PR itu asalnya orang UMNO, So dia tahu bagaimana nak jadi sesumpah.
Dalam UMNO ada ex-PKR/PAS..Dalam PKR ada peliwat…Dalam PAS ada tahi..dalam DAP ada babi!!!

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*