Untung Semua Untuk Satu – USUS Kit Siam


” Semua untuk satu, Satu untuk Semua”

12 MEI 1969: Cina Rasis ini menjerit-jerit dalam ceramahnya “MALAI SI, MELAYU MASUK HUTAN, INI BANDAR CINA PUNYA, KAMI TIDAK TAKUT SAMA MELAYU’ SAPU MELAYU’ – Adakah anda kenal siapa manusia ini?

Buat anak-anak muda yang tidak pernah merasa sengsara hidup ketika tragedi berdarah 13 Mei, inilah orangnya yang kini disanjung dan menjadi bos besar kepada Pas dan PKR. Beliau kini bijak menyembunyikan wajah sebenar dirinya dalam perjuangan menuntut hak kesamarataan yang anda semua rasakan cool kerana merasakan ianya satu perkara yang normal dan adil.

Tetapi anda semua tidak sedar yang diri anda sendiri belum berupaya sepenuhnya untuk bersaing dengan kaum yang selama ini menguasai ekonomi negara. Dan dengan duduk bersekongkol menyokong perjuangan Dap dan fuckatan ini, anda semua bukan sahaja mengkhianati titisan darah perjuangan nenek moyang kita yang gugur mempertahankan hak kita, bahkan kita juga bersetuju untuk menyerahkan apa yang menjadi perisai akhir kepada survival bangsa kita selama ini, iaitu kuasa politik.

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*