Video Seks Perkerja Bank Tersebar!

FAKTA : KERANA HILANG TELEFON BIMBIT!

Seorang staf wanita bank ICBC cawangan Chengdu telah mencipta sejarah hitam dalam hidupnya apabila video seksnya dengan seorang lelaki tersebar meluas di internet.

Zheng Xuan dikatakan bekerja di ICBC kerana mengenakan uniform bank tersebut ketika melakukan hubungan seks dengan lelaki berkenaan.

Kes ini bukanlah satu perbuatan khianat oleh teman lelakinya tetapi menurut laporan akhbar harian di sana, teman lelakinya telah kehilangan telefon bimbit dan segala perlakuan mereka dirakamkan melaluinya.

Akibat dari kejadian tersebut, video perlakuan seks mereka serta beberapa keping gambar bogel staf wanita itu telah disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab. 

Entahlah, sejauh mana kebenaran 'kehilangan' telefon itu tidak dapat dipastikan. Sejarah hitam pastinya tercipta, moralnya, jangan rakam aksi tak senonoh anda melalui telefon! – AP

Daeng:

Pada aku padan muka yang dirakam tu apa jadahnya?!

Kes sedemikian ini cukup popular terjadi Malaysia juga akan tetapi lebih kepada perbuatan kianat pengendali 'servis repair' telefon yang rosak lalu mengambil kesempatan menyalin segala data peribadi secara tidak sah tanpa pengetahuan pemilik!(Mohon hati-hati)

Kepada pasangan khasnya suami isteri disarankan jangan la buat aktiviti rakam merakam adegan macam ini, kalau terlepas kepada penyangak tak pasal jek..Maklumlah dunia media baru ini..sekejap jek boleh satu dunia tengok apa yang korang laki bini buat..

Isu video seks stopa ali dan al-juburi itu kes lain itu kes pedajal namanya dan pada aku itu adalah perbuatan mereka sendiri.

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*