VIDEO: Semoga Tidak Beraksi Dalam Gelap


Pengalaman yang aku sendiri lalu bila terpaksa menunggu aksi seterusnya diteruskan kerana lampu simbah yang distadium² di Malaysia perlu di jaga rapi dan pemerhatian penuh, maklum la aku bayar tiket nak tengok pelawanan bola, kalau main tutup lampu tu hahaha..Aku pautkan juga sebab ada yang mengadu dalam YOUTUBE tak jumpa mana video tu…Anwar Chinadoll

Terengganu belanja RM4 juta naik taraf lampu stadium

KUALA TERENGGANU 31 Dis. – Kerajaan negeri Terengganu mengeluarkan belanja RM4 juta menaik taraf lampu limpah di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah (SSINS) dalam masa terdekat ini bagi membolehkan aksi perlawanan bola sepak Liga Malaysia ditonton pada sebelah malam.


Bagaimanapun dalam tempoh tiga bulan yang akan datang perlawanan masih lagi perlu dijalankan pada sebelah petang semasa kerja membaiki lampu di stadium itu dibuat.
Menteri Besar Terengganu, Datuk Seri Ahmad Said berkata peruntukan berkenaan digunakan bagi menaik taraf lampu limpah termasuk menggantikan keempat-empat tiang lampu penjuru padang supaya pencahayaan lampu dapat memenuhi piawaian yang digariskan oleh Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM).
“Kontraktor memerlukan masa tiga bulan untuk menyiapkan kerja membaik pulih lampu di stadium itu,” katanya kepada pemberita selepas menyaksikan perlawanan persahabatan pramusim Liga Malaysia di antara pasukan Terengganu dengan T-Team di SSINS malam tadi.
Ahmad berkata mengikut kerja pengubahsuaian itu, kuasa lampu di stadium akan ditingkatkan daripada 1000 lux kepada 1400 lux manakala tiang yang ada sekarang diganti untuk menampung lebih banyak lampu.
“Jadi terpaksalah guna stadium pada waktu siang untuk perlawanan Liga Super selama tiga bulan ini. Kita tidak ada pilihan lain, lagipun Stadium Sultan Mizan di Gong Badak juga sedang dibaiki,” katanya. – Artikel Penuh: utusan.com.my 

DS: Main tak pakai lampu simbah yang ini hahahahahahah

http://panglima-harimau.blogspot.com/2011/04/panas-berapi-mari-lihat-video-seks.html
KLIK GAMBAR UNTUK PAUTAN
sumber – Panglima Harimau..aumm auummm

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*