Video Teladan Kena ISA Wajar Dikekalkan!

Penguasa undang-undang ada sebab dan musabab untuk menghalang individu terbabit bukan secara membabi buta menyuruh dia untuk meninggalkan tapak perniagaan.

Tapi cara provoke macam ini la bakal diteladani orang lain bila mana pihak penguatkuasa seperti tiada kuasa untuk menahan individu yang bersikap aggressive sebegini kononnya dia keras kepala dan berkuasa layakknya. 

Dalam satu group politik facebook, 2 individu bertanyakan kepada aku soalan ini “kenapa salahkan PR isu pemansuhan akta ISA” dilihat dari segi lain soalan ini menunjukkan ada juga segelintir penyokong parti pembangkang tidak sekata dengan niat Anwar yang dulu bermati-matian menolak ISA.

Walaubagaimanapun ISA bukan salah Pakatan pembangkang pun tetapi lebih kepada “menurut kata apa yang mereka mahukan” sedangkan kita sedia maklum Pakatan Pembangkang akan membuat apa sahaja demi memenuhi nafsu Anwar dan hari ini negara diletakkan dalam zone bahaya kerana semua yang pembangkang mahu dipenuhi hingga rakyat jadi tikus putih hari ini seolah-olah BN diperintah oleh Pembangkang!

Bangunlah wahai penerima UNDI aku dan keluargaku, Jika begini berterusan adakah kalian yakin PRU14 aku masih keluar mengundi BN?!
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*