Wajah Wanita Dalam Video Mustapa?!


Sebuah lagi video lucah yang merakamkan aksi seorang lelaki mirip pemimpin kanan PAS, Mustapha Ali dilaporkan telah diedarkan dalam bentuk CD di Besut baru-baru ini.

Klip video yang berdurasi 11 minit 25 saat itu dikatakan telah disebarkan dua orang lelaki yang dipercayai merupakan ahli kepada parti pembangkang.
Pendapat awam menyatakan kebarangkalian penyebaran video seks tersebut adalah untuk memulihkan imej Anwar, rentetan sebelum ini, Anwar Ibrahim sering dilihat sebagai seorang pemimpin yang wajar ditolak kerana mempunyai masalah moral.
Dengan penyebaran video melibatkan pimpinan Parti Islam Semalaysia, mereka percaya penolakan terhadap Anwar tidak lagi dapat disuarakan sekaligus bisa meletakkan tuduhan sebaran video terbabit telah dilakukan oleh UMNO.
Sememangnya, isu perebutan kerusi oleh PAS dan PKR masih lagi menjadi satu masalah dalaman bagi pakatan pembangkang. Terdapat sumber menyatakan, pembatalan PAS untuk mengumumkan calon mereka pada malam ini adalah berkisar tentang ugutan yang dibuat untuk menyebarkan klip video tersebut.
Baca Lagi SINI : Paperwaris
Aku percaya UMNO pasti akan dipersalahkan dalam perkara ini
Pada 11/4/2013 jam lebih kurang 0745 hrs semasa pengadu bersama-sama KPL/S 14656 sedang menjalankan Tugas Rondaan MPV Kawasan pentadbiran Balai Polis Kg.Raja Besut Terengganu telah terima arahan daripada Bilik Gerakan IPD Besut untuk menjalankan pemeriksaan di Kampung Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu kerana terdapat maklumat orang awam menjumpai sampul surat yang mengandungi cakera padat berunsur lucah.

Hasil pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat Kg.Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu telah menjumpai (16) sampul surat berwarna putih dan setiap sampul mengandungi (1) keping cakera padat video gambar lucah. Kemudiannya barang kes di bawa balik ke IPD Besut Terengganu bagi tindakan lanjut.

Siasatan: 
(1) MO: Suspek telah mengedarkan cd video tersebut ke kawasan perumahan Kg. Alor Lintang, Kg Raja, Besut, Trg.
(2) Hasil pemeriksaan Video tersebut adalah melibatkan seorang Ahli Parti Politik Setiausaha Agung Pas, Dato’ Mustaffa Ali.
(3) Video memaparkan seorang Perempuan disyaki bukan warganegara bersama (melakukan hubungan seks) dengan Dato’ Mustaffa Ali. Durasi video tersebut hampir lebih kurang 11 minit 25 saat.
(4) Sebanyak (16) sampul putih, di dalam tiap-tiap sampul tersebut mempunyai (1) keping. Jumlah keseluruhan cd video adalah (16) keping.

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*