WAJIB BACA: Deepark Dijadikan Alat

RAFIZI RAMLI semakin tidak bermoral dan tindakan terbarunya memalsukan dokumen berhubung pembelian barang kemas kononnya milik isteri Perdana Menteri Rosmah Mansor membuktikan lagi betapa jahatnya permainan politik Pengarah Strategi PKR ini yang semakin terdesak untuk terus memfitnah Perdana Menteri dan dan mencalarkan imej Rosmah Mansor.

Bila Deepark Jaikishan menjelaskan bahawa beliau tidak tahu menahu mengenai dokumen yang dikemukakan Rafizi Ramli hari ini berhubung dakwaan pembelian barang kemas yang didakwa Rafizi sebagai sebahagian daripada sogokan untuk melicinkan satu urusniaga tanah.
Deepak menegaskan bahawa ,beliau juga tidak pernah menyerahkan apa-apa dokumen sama ada kepada Rafizi mahupun Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim berhubung dakwaan pembelian barang kemas tersebut malah Deepark sendiri mengakui bahawa beliau tidak pernah pun melihat dokumen ataupun inbois yang ditunjukan oleh Rafizi tersebut.
Poltik yang Rafizi mainkan ini cukup jijik malah kita tidak menyangka anak muda yang dikatakan berpendidikan tinggi ini boleh begitu sekali mengulangi fitnah demi fitnah terhadap keluarga Perdana Menteri dan barangkali kerana yakin bahawa Perdana Menteri maupun Rosmah tidak akan mengambil tindakan undang-undang,beliau secara semborono mengangkat yang palsu sebagai benar.
Terlalu banyak fitnah anak muda ini terhadap kepimpinan negara.Beliau seperti langsung tidak takut dengan dosa malah beliau dilihat sanggup berdosa demi melebarkan fitnah terhadap pemimpin nombor satu Negara ini.Beliau seolah-olah dilihat saban hari sentiasa berfikir bagaimana untuk menyusun fitnah-fitnah bagi dilemparkan kepada kepimpinan sedia ada.
Sayang sungguh terhadap anak muda yang sepatutnya mengisi kepimpinan Negara dengan ilmu yang beliau belajar hingga keluar Negara akhirnya memilih untuk menjadi pemfitnah tegar.Beliau memilih untuk menjadi perkakas politik yang paling tidak berguna kepada PKR dan paling tidak bermaruah sebgai seorang manusia dan sekaligus memperlihatkan betapa busuk dan hinanya Rafizi serta keluarga beliau sekali.
Dalam mengejar cita-cita politiknya,Rafizi mengenepikan tanggungjawabnya sebagai seorang Islam,Rafizi mengenepikan dosa serta pahala,Rafizi meletakkan maruah di aras paling bawah dan dengan memperalatkan Deepark,Rafizi merekayasakan segala macam fitnah terhadap Najib dan Rosmah. Dendam sungguh anak muda yang tidak berguna ini kepada Najib dan Rosmah.
Rafizi telah terlalu banyak berbohong dan kita tidak pelik kalau anak muda ini disuruh berbohong kerana PKR itu sendiri parti yang penuh dengan segala pembohongan bersiri mereka tetapi kita tidak menduga dalam mereka berusaha untuk menyentap Najib dan Rosmah, Rafizi menjadi manusia yang hilang akal budinya.
Rafizi memalukan anak-anak muda sezaman ataupun seangkatan dengannya malah tindakan beliau mempergunakan segala kepalsuan Deepark itu membuktikan bahawa Negara ini amat malang memiliki warganegaranya seperti Rafizi. Rafizi mengambil kesempatan diatas kesempitan Deepark,kesempitan inilah Rafizi dagangkan kononnya untuk membuktikn bahawa beliau seorang Pengarah Strategi yang baik sedangkan hakikatnya sifat serta jiwanya lebih busuk dari bangkai biawak dijalanan.
Kita tahu Rafizi makan upah dari partinya tetapi apalah ada pada upah yang sepatutnya halal untuk sama-sama dimakan oleh keluarganya akhirnya menjadi haram bila beliau bertindak seperti ini.Rafzi sedang menjamu keluarganya dengan hasil pendapatan memfitnah orang lain. 
Dan kita juga tahu beliau adalah perkakas yang digunakan oleh Anwar untuk terus menyerang Najib dan Rosmah tetapi kita tidak menduga bahawa anak muda yang kita sangka cerdik serta bijak ini sanggup menjadi alat untuk kepentingan orang lain.Baca juga disini..
Deepark dalam sidang akhbarnya dikatakan akan mengambil tindakn undang-undang terhadap Rafizi yang mempergunakan nama beliau untuk memfitnah Rosmah kononnya dokumen tersebut datang daripada beliau tetapi kita juga tidak terkejut sekiraya Deepark menarik balik tindakan beliau nanti kerana kekangan kewangannya dan telah dibuktikan pun sebelum ini bahawa moral Deepark sendiri pun diragui serta banyak pembohongannya.
Rafizi pula semakin hilang pedoman serta pegangan hidupnya dan semakin jelas untuk dilihat berbakti kepada parti PKR,beliau bersedia untuk melakukan apa sahaja termasuklah mencipta berbagai-bagai lagi fitnah terhadap PM dan juga Rosmah.

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*