Wanita Cantik Ini Berusia 60 Tahun?!

Wanita Cantik Ini Berusia 60 Tahun Berkahwin Jejaka Berumur 28 Tahun..

Adakah anda percaya bahawa cinta tidak mengenal halangan umur? Mereka juga mengatakan bahawa cinta itu buta Atau jatuh cinta pada pandangan pertama. Liu Xiao qing & Yi Gag telah berkahwin di San Francisco. 
Jika dilihat pada gambar adakah anda bersetuju mereka adalah pasangan yang sangat sepadan & sepadan? 


Tetapi bersedia untuk terkejut dengan mendedahkan beberapa fakta: 
Semasa Liu Xiao qing, seorang pelakon wanita & perniagaan, berumur 33 tahun, ketika itu suaminya Yi Gag, bintang badminton negara China baru berumur setahun. Semasa mereka ini berkahwin Liu Xiao qing berumur 60 tahun manakala pengantin lelaki Yi Gag berumur 28 Tahun!! 

Namun begitu walaupun Liu Xiaoqing berumur 60 tahun tetapi jika dilihat dia baru kelihatan seperti berumur 30-an. Bukan hanya itu, berkat kecantikannya, Liu Xiaoqing juga sudah beberapa kali memenangi gelaran Miss Kecantikan untuk wanita berusia 40 tahun ke atas. Bahkan baru-baru ini beliau memainkan peranan dalam sebuah filem dimana Liu berperanan menjadi gadis berusia 19 tahun.

Liu Xiao qing merupakan bekas pelakon dan dia kini adalah seorang usahawanita yang berjaya. Jika di katakan Yi Gag berkahwin dengan Liu Xiao qing disebabkan harta, ini boleh disangkal kerana Yi Gag datang daripada keluarga yang kaya dan mempunyai keluarga yang baik dan harmoni. – dairishare


So all makcik bawah 60tahun boleh la cantikkan diri anda 🙂

للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*