We Love Tok Guru


Baru-baru ini dunia dikejutkan dengan meteor yang jatuh di Russia sehingga meletuskan letupan kuat dan mencederakan 400 orang yang tinggal di kawasan berdekatan. Situasi panik umpama babak dalam filem ‘Tranformers’ itu mengakibatkan keadaan trafik di bandar Chelyabinsk tergendala.

Itu fenomena luar biasa di Russia

Pada 15 Februari fenonema luar biasa juga berlaku di Kelantan di mana seramai 10,000 rakyat Kelantan keluar berhimpun menunjukkan sokongan dan kesediaan mereka untuk ‘TUKAR’ kerajaan PAS Kelantan kerana sudah jemu dibuai mimpi yang tak sudah-sudah.

Selang sehari selepas itu fenomena Gelombang Merah merebak pula ke Stadium Bukit Jalil di mana 15,000 anak Kelantan berkumpul menyatakan sokongan mereka kepada gerakan TUKAR yang ingin mengubah nasib anak-anak Kelantan.

Mungkin terkesan dan melihat gerakan rakyat terutama anak muda Kelantan itu bakal menjejaskan tampuk pemerintahan rejim PAS di Kelantan, maka satu perhimpunan dianjurkan oleh PAS dengan slogan ‘We Love Tok Guru’.

Kepulangan Tok Guru dari umrah hari ini disambut dengan banner ‘We Love Tok Guru’ yang menghiasi perkarangan Lapangan Terbang Pengkalan Chepa. Namun menurut sumber dalaman Mursyidul Am parti ‘Isle’ itu dikatakan berkecil hati kerana logo ROCKET mengatasi logo BULAN yang diperjuangkan olenya selama ini.للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*