Wow Gambar Gadis Idaman Blogger BN @Taipingcentral

Haritu daeng dapat tahu yang blogger pro barisan nasional si Taiping Central duk simpan picture Intan Ladyana dalam phone blekberi nya. Nah daeng bagi lagi gambor..save la ea..jgn buat modey pulok.. 
Pelakon cantik dan berbakat, Intan Ladyana bukan lagi nama asing dalam industri seni tanah air. Telah banyak drama dan filem yang dibintanginya seperti Jangan Pandang Belakang, Adnan Sempit, V3 Samseng Jalanan, Bini-biniku Gangster dan banyak lagi.

Jika sebelum ini Intan Ladyana sering dilihat cantik dengan berambut panjang, tetapi demi memenuhi keperluan filem lakonan terbarunya, Dampak, Intan terpaksa mengunting pendek rambutnya.
Menurut Intan Ladyana, pada awalnya beliau agak gelisah untuk memotong rambutnya kerana sudah terlalu lama dengan imej berambut panjang. Disamping itu, beliau turut mengaku bimbang dengan imej berambut pendek akan menyebabkan mukanya kelihatan lebih berisi. Menurut Intan lagi, kali terakhir beliau berambut pendek adalah ketika menuntut di tingkatan tiga pada zaman persekolahannya dahulu.
Selain itu, Intan turut melahirkan rasa gembira dengan imej terbarunya, kerana kini beliau tidak perlu lagi mengambil masa yang lama untuk bersiap apabila ingin keluar rumah. Tambahan pula untuk menguruskan rambut pendek adalah sangat mudah dan tidak perlu mengambil masa yang terlalu lama untuk berdandan.

 
 
 
 
 
للاكي براني موڠكين اكن كاله تتاڤي تيدق اكن مڠاله.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*